Kwaliteit

Guido Schoenen Orthopedie voldoet aan de hoge eisen van de Stichting Erkenning Medische Hulmiddelen (SEMH). Deze onafhankelijke stichting toetst en erkent jaarlijks leveranciers van medische hulpmiddelen door middel van een Bewegingsvisie Keurmerk. Door deze jaarlijkse toetsing wordt de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.

Logo SEMH

U kunt rekenen op duurzame producten, een vlotte levertijd en goed opgeleid personeel. In onze instrumentmakerij werken we op ambachtelijke wijze, maar wel met de nieuwste technieken en machines. We volgen de moderne technologische ontwikkelingen op de voet en werken intensief met elkaar samen.

In 2018 werd een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door certificeringsbureau SBMC. Hieruit kwam naar voren dat onze klanten zeer tevreden zijn over de ontvangen dienstverlening. Zij beoordeelden ons bedrijf met het cijfer 8,9. Met name de deskundigheid van de medewerkers, de kwaliteit van het geleverde hulpmiddel en de ontvangen voorlichting werden als zeer positief beoordeeld.

Onze leveranciers voldoen ook aan de hoogste kwaliteitseisen. Zij zijn geselecteerd op de duurzaamheid van hun producten, service, garantievoorwaarden en snelle levertijd. Jaarlijks worden de diensten van onze toeleveranciers geƫvalueerd en beoordeeld.